Sökmotormarknadsföring

Annonsering med garanti i Google

webbdesignMed sökmotormarknadsföring avses att man annonserar i sökmotorn Google med veckovis rapportering. Garantin består i att ni endast betalar då någon klickar på annonsen ("Pay per Click") och verkligen besöker er hemsida. Med sökmotormarknadsföring leds potentiella kunder till er webbplats vid exakt det tillfälle då de söker efter era tjänster eller produkter. Ni köper helt enkelt ett förutbestämt antal relevanta besökare till er hemsida för ett fast pris. För att få kontroll över kostnaderna anger man daglig annonsbudget.

Rapportering

Veckorapporten innehåller detaljerad information om antal visningar, antal klick, kostnad per klick och vilka sökord eller sökbegrepp som genererat klicken. Med klick avses att en besökare klickar på den aktuella annonsen. Oribium följer fortlöpande utvecklingen och bistår med förslag till förändringar i annonskampanjen för att förbättra utfallet.

Ni väljer själva om annonsen skall visas i Sverige, Norden, Europa eller över hela världen.

Optimerad annons

Tack vare vår omfattande erfarenhet av Google AdWords kan vi hjälpa er att utforma er textannons så att den får en bra klickfrekvens.

Ni får du den trygghet som ert företag behöver. Ni sparar tid samtidigt som det blir lättare att budgetera Internetmarknadsföringen.